View Single Post
Staro 02.12.2014., 22:47   #1
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
D-Link DWA-125, Carnet, kako to spojiti?

Pozdrav.

Započeo sam ovu temu sa vec postavljenim pitanjem u naslovu. Naime, od neki dan sam u stanu di sam ponio svoj komp i našao sam negdje u ladicama stari Dlink usb adapter, ovakav > http://us.dlink.com/products/connect...0-usb-adapter/ . Prije sam uvijek bio spojen žično, doma imao adsl od T-Coma i mirna HercegBosna, nikad nikakvih problema.
E sad, ja sam instalirao daj adapter na komp, on meni nađe tu mrežu od carneta/iskona ali ja se nikako ne mogu spojiti, ja valjda ne razumijem kako to funkcionira.
Kada nađem tu mrežu i hocu se spojiti, on me uvijek traži onaj key koji sam našao ispod rutera, njega sam upisao ali onda mi veli "Limited access" ili tako neki k* i nece se spojiti na internet.
OK, idem pokušati napraviti new connection, odaberem ono Broadband connection (WAN miniport PPPOE), upišem podatke i onda mi se nikako spojiti. Mene sad zanima da li je uopce moguce sa ovim adapter da se spojim na taj način? Ili na koji način da se uopće spojim, jer u stanu su još dva lika koji se mogu svojim laptoma spojiti, a meni nikako ne uspijeva za rukom...

Hvala.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 02.12.2014. u 23:32.
Apacer ft Bozja je offline   Reply With Quote