elem raja,
sjutra, sreda, smo u 10,30h kod Dione (Spara). A kaj se vremena tiče: vreme je za zabavuuuu
Bujrum 'ko mere

nema labavo
EDIT: storno vožnja za danaske
EDIT 2: , raporat: evo danas (četvrtak) smo se uspeli probiti do vrha-Veky, Vlado i ja. Kako je visilo vreme i mi smo bili na iglama pa je ipak pala kocka jer je bio
suv start i gaaaas. Do izvora suvo (ne pada), a tamo počelo sa granja led da pada, pa kišica a mi po gasu i hip-hop
u Groficu. Sušenje, cuga+pljuga i pravac 18-20. Ja doooobreeee podloge, zabava NN, čuuudo i taHman krenemo i počne i kiša. E to je bio vrh. Mokri izvana, mokri iznutra, blata u ušima...stanemo na checkpointovima, kiša pada a nama kez od uva do uva...goggle pune vode i onaj brzi dio prije Njivica sam vozio 20od100 po osjećaju jer nisam pola vidio, Veky skino goggle i visio mi na repu u kanalima, a meni plombe samo što ne poispadaju (opet me gurnuli za zeca napred)
...ali nema tih para kakav merak: Nešto ravno onome, ako ste ikada iskusili, kad imaš proljev pa odeš čika doktoru, a on jadan u brzini ti dadne umjesto leka protiv proljeva tablete za smirenje, pa se unerediš do ušiju, ali te baš briga...e, takav osećaj
beše borbeno, nema labavo
EDIT 3: ahahahaaa,
sve više specijalnih efekata širom vasione