Tema: Iskon
View Single Post
Staro 28.11.2014., 19:51   #1518
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006

Pri uvođenju nove linije korisnik je dužan osigurati ispravnu kućnu instalaciju od telefonskog razvodnog ormarića u objektu u kojem se spaja nova linija do prostorije u kojoj se postavlja modem za korištenje ove usluge. Ne postoji li na kućnoj instalaciji slobodna upredena metalna parica, korisnik je treba provući o vlastitom trošku. Može angažirati bilo kojeg ovlaštenog izvođača, ali mu je na usluzi i Iskonov ovlašteni instalater, u ime svoje tvrtke i uz nadoplatu.

-->
Smiješno je da centrala na Kozali nije prešla na VDSL. A pokrivaju nekoliko ogromnih kvartova. Dok sam živio u eševima, net je zbilja bio odličan, down u paketu koji sam imao mi je konstantno bio 1 MB/s i nikakva pucanja veze nisam doživio. Problema je bilo jedino krajem petog mjeseca ove godine kad je bilo ono nevrijeme kad su svima u kvartu riknuli ruteri Ali za dan je stigao tehničar s putnom torbom punom novih Zyxela

Nego, da pitam nešto prije nego kontaktiram Iskon. Preselio sam u novi stan i provjerio sam po adresi da spadam u narančastu zonu. Meni treba samo net i vidim da imaju opciju solo. Onaj flat paket od 30 Mbit-a mi se cini odlicnim. Ali muči me što u stanu nigdje nisam uspio pronaći priključak za tel. Koliko onda treba iskeširati za to sranje? Vjerojatno nekih 500-600 kn
Ovo je jedino sto sam nasao na njihovim stranicama

Pri uvođenju nove linije korisnik je dužan osigurati ispravnu kućnu instalaciju od telefonskog razvodnog ormarića u objektu u kojem se spaja nova linija do prostorije u kojoj se postavlja modem za korištenje ove usluge. Ne postoji li na kućnoj instalaciji slobodna upredena metalna parica, korisnik je treba provući o vlastitom trošku. Može angažirati bilo kojeg ovlaštenog izvođača, ali mu je na usluzi i Iskonov ovlašteni instalater, u ime svoje tvrtke i uz nadoplatu.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote