Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Nego, daj mi reci kako ti se čini ekran. Meni su boje mrak, kontrast isto, svjetlina boli glava  , u igrama zaista oduzima dah, jedino u OSu mi izgleda kao da je 30Hz i nekako mi izgleda fuj. Iako sam isključio automatsku svjetlinu (ono da se sam pojačava i smanjuje spram slike koju reproducira - to sam ostavio sam ako je na bateriji).
Jel i tebi u OSu izgleda nekako bljutavo ili je to samo meni ?
|
gdje si to za svjetlinu našo? XD
meni u igrama izgleda bljutavo jer mi stalno treperi i neš podešava automatski, ali u OSu mi izgleda fenomenalno.
pogotovo kad sa HDready (1366x768) reze pređeš na fullHD ;D ali da, ekran je žešće savršen.
a kaj se tiče ssda - dobro da sam se igro sa onim samsung magicianom. da, izgleda da je jedan port sata 2, a ostali su sata 3, naravno hdd su metnuli na sata3 iako ga ne može iskoristit. isto tako, kad sam išo vadit disk nisam ga mogo izvadit jer je jedan šaraf od caddya bio sjeban, tj. netko je vrtio ključ nutra i ne može ga se odvrnut, pa sam onda nekako jedva jedvice izvuko taj hdd i stavio ssd nutra. srećom pa caddy nije puko il neš slično jer sam ga morao malo svinut, al sve radi ko avion tak da ono. neću se žalit XD
prebacivo sam si stvari sa starog lapa na novi. oko 60GB svega i svačega. i tako kopiram na svoj usb (corsair mini 3.0 32GB) prvu polovicu i dok se kopira sa starog kompa, onak ide 5-15MB. idem kopirat na SSD - 150mb/s XD
drugu rundu sam kopiro na HDD, isto 150MB (na sata 2 spojen) - fenomenanalno!!! nisam znao da i obični hard može povuć po 150mb/s.
uglavnom svaki dan poslije rada si ga glancam onom krpicom koju su nam dali