View Single Post
Staro 24.11.2014., 19:56   #38883
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
na breg :)

elem raja,

sjutra (utorek) smo u 10,30h kod Dione (spara). Bujrum 'ko mere

vozdra, nema labavo

EDIT: danaske smo se kod Dione našli Vlado i ja i za petama nam bio Fizio i stigao nas kod Grofice dok smo čilali...

...u nedelju sam skonto dok smo ušli u kanale kombe da mi zadnja guma koooma i naravno da sam konto kaj deti...uđem u šupu a ono nove vise 2 maxxisa: minion DHF u DHcasing 2.5 i HR2 u 2.4 SuperTacky. Te sam gume uzeo u nekoj budućnosti kao za DH ili za kombi da imam ako se uhljebimo pa da ne trgam hansa i ostalo...ali Pohorje zaprlo, kombija nema i heto vise samo sa etiketama. Kontam ja noć prije da napred denem DHF a iza prebacim Hansa kaj mi sada napred jer sam rubber queen od iza pokido samo tako...i sad vrtim ja sve teoretski kako guma ima oko 1200gr i da će mi napred biti ko uteg. Rolling da i ne pričam...i jutros uzmem ja nju u ruku i vidim jednu rubber queen koju sam kao odbacio jer je bila potrošena (to je u ono doba dok je čovek nadobudan pa sve mora biti ko za race) i dok sam ih onako odokativno držo u rukama skontam da je DHF k'o uteg i prevagnem na queen i suuper sam odvezo s njom.

Ovo je sve teoretski dosada, no mene zanima dali je 'ko na bajsu vozio gumu koja je 1000+ gr i kako to izgleda? Bajk mi je oko 13kg+600 gr. Nebi ja tako lako odusto od ovih krampača no žao mi ih prljat, ako ću ih prodavat lakše će otići...pa uzet damfa i mirna Bosna moja ponosna

Vožnja: ...i tako kao idemo mi na 18-20 i bolan oni mene uguraše za zeca...jaooo stisko sam zube da su plombe mi skoro poiskakale ali moro sam, ipak je to čast bila takvim vozačima biti izvidnica...suuuper smo drobili i vidi se da se staza vozi jer na mjestima po linijama nema uopšte lišća i baš sam vuko ko'da me s lanca pustilo, a sve kao ono standard prije vožnje...pa ćemo lagano, sklisko je i to...

Posle Zlayinog zavoja pa kad se krene u kanale široke i tamo di je vododerina s leve strane (di sam ja otreso prije par mjeseci) tačno u toj vododerini su 2 kamena veličine 30-40 cm i zauzumaju vododerinu i prava je mina jer se lepo doleti a to je taman na izlazu iz desnog zavoja pa se treba držat više desno tj. unutarnje putanje...nismo stigli ih pobacat...ja ih nekako obišo pa viko momcima i gaaas.

Sjutra (sreda) smo kod Dione u 11h. Bujrum 'ko mere. Sveta Kata sneg na Sljeme...tako vele...živi bili pa videli.
vozdra, nema labavo

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 25.11.2014. u 21:40. Razlog: raporat + pozivnica
Irvin je offline   Reply With Quote