View Single Post
Staro 24.11.2014., 13:37   #3775
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Vjerovatno im je i ovo što sam poslao bilo dovoljno jer se (još) nisu bunili.
Ponavljam da, kad sam nazvao na jedan od brojeva telefona da je ženska rekla da može C/P u .jpg obliku. Bitno je da vide Ebay ili PP i je li predmet identičan, prijemni broj isti i cijenu.
Nakon što sam prespavao noć ujutro sam uključio komp i otvorio Gmail pa malo pronjuškao opcije. Da ne mora sve biti baš kako je nacrtano potvrdila je ikona Print u kojoj se na samom vrhu koči oznaka Save koja ga snimi kao .pdf dok ispod tog ima i oznaka Save as PDF (vjerovatno bi onima koji imaju printer prvo ponudio Print) ali uglavnom sve je omogućeno.
Opet nije sve tako jednostavno jer hoće da na prilogu bude njihov PCP broj za što treba PDF editor, a problem je što ni Ebay ni PP nigdje nemaju tracking broj kojeg su ovi iz Branimirove naveli kao prijemni, a njega imam samo u History od Ebay. Srećom da se radi o maloj vrijednosti inače bi bilo dodatnog dopisivanja, a i u zadnje vrijeme rade informatički pismeni ljudi koji mogu shvatiti zašto nešto nema tu gdje oni traže pa su naveli više dokumenata na izbor s tim što mora imati točnu identifikaciju kupljene robe.
Hombre je offline   Reply With Quote