View Single Post
Staro 23.11.2014., 09:49   #38882
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
...Sale i ja smo u 10,30h kod Dione...ja zapeo na ispumpavanju

EDIT, raporat: dns jopet inverzija-do Adolfovca magla i zimulja a posle Suuunce i kratka maaajica. Na usponu cela legija, i svi kasnije krenuli. Pila na pilu...braysi na SC nomadu, pa remediji, sight, rallon pa ovo pa ono ali bajk dana mi je braysijev...novi float 36ica narandžasta 160mm, XX1,...carbonac ispod 13 kg

...stigo nas i Corcus i lagano uz pokoju lovačku stigli pa cuga+pljuga, pipkanje rama, vilja... i počeli se razilaziti k'o rakova deca i Sale i ja ostali sami i pravac komba, jerbo je nismo vozili gro meseci, a i nećemo vala tako skoro .

Lišća ima čudo jedno, tulum nema više one linije koju smo izvukli prije kišaaa, a kako je donji dio bio u magli i niskim oblacima tako je sva vlaga u kanalima po kamenju, a one blatne deonice sa zemljom koja miksa su pokrivene slojem lišća jer se nevozi baš staza tako da uletiš u pravo minsko polje i Sale je svaki put viko ko skeledžija kad ga je uvatilo u mix, a u onom Banetovom zavoju sam skoro fasovo, kad su mi patuljci počeli da čupaju volan, ali znamo da nema labavo pa sam nekako izvuko, God.

Novi deo 57ice na moj nagovor nismo vozili, jer mi već dobrano zadnja gumaleza ćelava i uz ovakve atmospheralije, bilo bi to lutrija samo takva pa smo ušli u mod vozio bi i sutra

Vala sam se nakočio danaske, ruke ko u popaya .

Još sam nekaj otkrio neki dan: spremam ranac (ruksak) i naravno neoprezno izvrnem rain-cover na deuteru i lišće i blato mi se po hodniku raspe k'o dukati pred mladu...i sad kontam kako da rešim tu prljavštinu sa rain-covera jer se samo lepi sve više i više svega i kako sam bio u cajt-notu pogledam unutra u onu špilju u kojoj se nalazi sfrkan i skontam da je Švabo to pametno rešio i da se mere odvojiti i posebno oprati. skinem i ubacim na 40 °c sa ostalom bike robom i opere se k'o golf za svadbu. Sad je opet fluorescentno zelen . Uči čovek dok je živ...zna Švabo bolan

vozdra raja, nema labavo

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 23.11.2014. u 22:59. Razlog: raporat
Irvin je offline   Reply With Quote