View Single Post
Staro 20.11.2014., 15:42   #961
izekos
Registered User

Datum registracije: Mar 2012
Imam problem sa podešavanjem spajanja na Synology preko Internet veze. Doma preko kućnog lana ili wifi-a je sve ok. Složio sam ono Quick connect ime - mogu postavkama Synology pristupiti preko npr tabletovog LTE-a preko browsera i URL-a "ime".uk.quickconnect.to, ali DS aplikacije mi ne rade. Pokrenuo sam EZ internet na PC-u, on tamo forwarda portove i kvačice su zelene sve do zadnjeg koraka - test internet portova, tu padne i kaže mi da modem nije na listi - Thomson 782TG.
Na stranici myds.synology.com imam QuickConnect ID, ali nemam DDNS Hostname i IP. Bih li trebao portove ručno forwardirati na tom modemu (to sam nekad davno radio još kad sam koristio uTorrent)? Ima li netko iskustva s tom kombinacijom pa da me usmjeri što radim krivo step by step? Svaki savjet što trebam napraviti bio bi dobrodošao. Od aplikacija koje bih koristio na tabletu, mobitelu ili nekom PC-u van kućnog lana su DSfile, DSdownload, DSvideo, DSphoto i možda DSsurveillance. Imam najnoviji DSM na PC-u. Nemojte mi samo molim vas dati link (https://www.synology.com/en-us/knowl.../tutorials/456), jer sam ga čitao 30 puta i opet nisam uspio.
izekos je offline   Reply With Quote