Citiraj:
Autor jp_rv
pardon, ali ne taj router, nego onaj iz posta iznad (p2601). adsl-only. ne radi. baš nikako. sve kombinacije ledica se pale gase blendaju i router je nemoguće pingat, dhcp ne radi, wifi ne radi. ne radi općenito. kako da zatražin novi router kad mi iskon još nije ponudio uslugu? a ne želin čekat dan prebacivanja da bi im onda javio da ne radi, jer ću morat čekat 1-2 tjedna na novi uz klasična pitanja "a este ga ugasili upalili? a drugi kabl?"
|
Oooooooo kako mi je ovo dobro poznato od prije koji tjedan (pročitaj moje ranije postove)

Kada sam konačno pukao nakon gomile mailova (brat bratu ekvivalent 10 word document stranica s detaljnim opisima) morao sam doslovce tražiti da mi napišu dopis kojim se slažu da nisu u stanju isporučiti ugovorenu uslugu i da mi raskinu ugovor bez penala i nakon 4 dana šutnje zove me tehničar da dolazi s potpuno novim routerom. Nije provjeravao kablove, nije ništa pitao, samo ga je zamijenio, dali smo si petice i od tada gle vraga....sve radi ok

I onda jučer dobijem sms u kojem mi iskonovci vele "detaljnom provjerom usluge vidljivo je da je problem riješen". No shit, imao sam thomson router cca 7 godina i nisu mogli posumnjati nakon 10 word stranica mailova i mojih detaljnih opisa što sam sve učinio i kako se router ponaša da problem nije u meni, već ili u ISP-u ili u routeru.