Citiraj:
Autor thunderbird
Dobro, to je drugi par cipela  , mada iz iskustva znam da je kod kija malo zajebano skužiti da li je upaljeno kratko svijetlo, dnevno ili je sve ugašeno - naime tabla ti uvijek svijetli jednako, i ako nisi naviknut na auto ili ne znaš lako se zezneš
BTW, Ako je bio novi cee'd, onda te "maglenke" su zapravo dnevno svijetlo kod jeftinijih modela bez LED-ica.
|
šta god da je to su neke podne lampe neadekvatne za noćnu vožnju, makar i po osvjetljenom zagrebu.
mislim ne znam kada će ljudi shvatiti da je ljetni/zimski režim svjetala APSOLUTNA IDIJOTARIJA kojoj je cilj samo zgrnut pare... mislim ko da ti netko kaže - e gle po ljeti ne moraš imat dobre kočnice, ali po zimi moraš ipak jer je red te običaj.
ljudi se uljuljaju u nepaljenje svjetala i HOP eto sada ih morate paliti odjednom - zaboravili ste? e na žalost po genijalnom zakonu hrvatistana morate platiti određenu sumu novaca.
ja sam polagao u sistemu di je bilo pali svjetla onda auto i nakon xy godina za volanom kod kišnog dana srebrni auto bez svjetala je za mene parkiran i ne miče se sve dok ne bude prekasno za reakciju... mislim taj zakon je prošao pod izlikom kako se u svijetu uštedi xyz co2 jer se ne troši benga na upaljena svjetla, da samo u normalnom svijetu ljudi daju žmigavce, ne prelaze prek crvenog i ne sjedaju sa 20 promila u guzici za volan.