View Single Post
Staro 12.11.2014., 12:29   #1587
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nema mi gore nego biti "casual" :d zato sam i prestao igrati prije više od godinu dana, nakon što se guilda/ljudi razjebali po neznam koji put, muka mi od nalaženja "dobrih" guildi i ponovo sve iz početka + kad si novi gear dolazi nikad, i najgora stvar od svih one nepotrebne aplikacije, daj da igram, vidiš valjam/nevaljam, promote/kick i idemo dalje .
Dao sam acc curki pa igra casual, tu i tamo mi dođe gušt, sjetim se svega, ali kad se sjetim ono dođem s posla, (ujedno je WoW bio jedan od razloga promijene posla, u ovom slučaju nisam ispao bolesnik već mi je tu di jesam puno bolje radi uvjeta ) ne stignem ni jesti progress već počinje, ma ni na WC, ovako mi je puno bolje, više vremena za druge stvari i igre/posao/hobby,...
Uglavnom lako bi se ja navukao i to bez greške, kad bi samo znao da ljudi neće odustati nakon prvih 2/3 mjeseca, pošto sam WoW počeo igrati još u početku neke stvari koje sam radio osim raidanja su me ispunjavale, a sad koliko god oni noviteta ubacili brzo mi dosadi, a za grindanje nečega više jednostavno nemam vremena, tu su i godine pa postaneš zahtijevniji.
Ja se isto raspričao o pizdarijama kao da to nekoga zanima, hehe ali eto moja neka iskustva što mi je najviše smetalo, ali općenito je igra teška droga, u pozitivnom smislu za one tko ne misli da je igranje gubitak vremena. LP