View Single Post
Staro 11.11.2014., 10:37   #932
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Ovako nema smisla kupovati nešto što dođe 1500 kn samo da bi možda eventualno tamo negdje nekada i iskoristio, to je jednostavno činjenica. Puno, jako puno možeš napraviti sa Syn. ali je glavno pitanje jel ti to treba u životu, pogotovo po toj cijeni.
To je jasno ali fora je da vecina ljudi vec kupe nesto i onda u biti samo traze "potvrdu" da su dobro kupili/prosli (ili kad se vec odluce traze da im neko potvrdi da je to super i bas to sto njima treba a neznaju ni sami sto im treba - cast izuzetcima i negovorim o nikome konkretno ).

To je tako u prirodi covjeka da mu je bitno da misli da je dobro pros'o .

Slijedeci problem je sto kad i kupe tog jeftikanera onda nakon nekog vremena pocnu pitanja kao "...zasto mi je spor transfer", "zasto mi ovo neradi ovako", "zasto nemogu ovako napravit...", "koji usb stick radi". "koji tv tuner mogu ustekati" a to su sve pitanja/problemi sa nepostojecim ili slabim supportom kod proizvodjaca.

Ako ti nesto ne radiili neradi dobro na Synologyu imas velikr sanse da to poprave u slijedecem patchu (pod uvjetom da to i prijavis kao BUG naravno) dok kod ovih jeftikanera to jako rijekto zavrsi popravljeno ikad.

Vidio sam do sad nekoliko usera (neki cak i ona ovom forumu) koji su nakon muke po tim jeftikanerima na kraju ipak kupili Synology sto u konacnici ispadne da su jos skuplje prosli.

Ako nekome treba samo storage/mrezni disk onda kao sto je neko vec preporucio obicni WD cloud drive ili kako ga vec zovu koji ce to odraditi sasvim dobro.

Jasno, ako si netko ne moze proustiti Synology na njemu je da vidi hoce li stediti pa ga kupit kasnije ili sad kupiti nekog jeftikanera i pomiriti se s onime sto nosi ta odluka .

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 11.11.2014. u 10:45. Razlog: typo
Lewis je offline   Reply With Quote