View Single Post
Staro 10.11.2014., 20:57   #3761
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Pošto sam kupio novi laptop koji je nešto veći nego prošli, a navikao sam na tipkovnici imati onu silikonsku foliju odem na ebay i pronađem krasnu silikonsku i još ne onu koja se lijepi nego koja je napravljena da sjeda na svaku tipku. Kad je došla imam što vidjeti. Lijevi Shift pokriva dvije tipke, Enter pokriva slovo Ž, zagrade odštampane na krivom mjestu, znak kroz/ uopće nije na broju 7...
Tako ja to ufotkam i pošaljem gnjevno pismo da što mi je to poslao kad piše da je za model koji imam. Drugi dan tip se ispričava i da će napraviti refund. Skroz slučajno sam pogledao ponovo stranicu, a ono na početku opisa crvenim slovima da se provjeri je li tipke odgovaraju tvom kompu i da za Enter koji je u obliku broja 7 ne postoji maska koji je kod mene baš takav. Napišem ja njemu da nema potrebe za refundom jer sam ja naručio kad sam vidio model ali nisam čitao što ispod piše i da sam ja falio. Drugi dan mail od njega u stilu "baš si fair. Ako budeš još što kupovao od mene imaš popust".
Zašto meni ne odgovara ako piše da je za model koji imam. Postoji USA i EU verzija istog modela laptopa na kojima raspored na tipkovnicama "naravno" nije isti, a kinezi su naštampali milion za USA ali gdje god sam tražio niti jednu za EU. Uspio sam pronaći tanku prozirnu koja je knap pa sam naručio, a već sam se pomalo naučio kucati i na ovome što ne odgovara jer znam tipke i jedino što se moram priviknuti da za Enter pritisnem skroz desno inače ću dobiti žEnter (ž i Enter)
Hombre je offline   Reply With Quote