Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.11.2014., 00:06   #12745
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Kad ne kužiš o čemu icy priča
Izbacili su uopće mogućnost xenona kod megane-a, u vrijeme kad je to nešto najnormalnije i u klasi ispod za doplatiti, a kamoli ovdje. To je idiotski i sramotan potez. Ili tebi nije paradoksalno platiti megy rs-a 250.000kn i imat halogenke gore?
Da, takvoj jurilici je najveća mana to što nema mogućnost doplate za xenon

Sljedeće će biti da nema mogućnosti doplate za 2 dodatna držača čaša ili veću pepeljaru. Rekao sam već prije što mislim o xenonima. Idiotski i sramotan potez? Svašta.

Najveća mana kod Renaulta mi je to što nema dovoljno pretinaca za odlaganje stvari, bar što se tiče Clia i Meganea. to mi je idiotski i sramotno. Stavim ENC u rupu ispred mjenjača i osim kemijske mi više unutra ne stane ništa. Ima 2 držača za čaše, i to različitih veličina, u koje ne stane 0.5l boca, nego samo 0.25 i 0.33 limenka. Pretinac za rukavice je pod takvim kutem da kad ga otvoriš, samo sve klizne prema tebi, a prostor za odlaganje na armaturi kod suvozača je toliko uzak da gore ne može stajati ni račun od benzinske. Takve stvari su meni jadne, a ne ova izdrkavanja oko xenona.

Za xenone mi je svejedno. Vidim dovoljno s halogenkama, a kad ne vidim, imam duga i onda opet vidim.

U zadnjih par dana sam imao rute Slatina - Bjelovar kroz Grubišno Polje i Slavonski Brod - Požega - Pakrac.
Nakon 19h, mrkli mrak. Duga svjetla sam palio samo kad sam vidio da mi netko dolazi iza zavoja s dugim svjetlima. Vožnja 80-90 cijelim putem. Opet kažem, po meni xenon nije potreban normalnom čovjeku, pa ni kad se hoće ganjati po ovakvim cestama, a tko hoće Megane RS, sigurno neće odustati od njega kad čuje da nema mogućnost doplate za xenon.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.11.2014. u 00:18.
1v@n je offline   Reply With Quote