Citiraj:
Autor ozren
Vidim nitko nije pitao koje se to sranje desilo da sam ja morao kočiti i da je to nažalost bilo jedino kaj sam mogao... ako slučajno nekog zanima - ženu u Matizu na ljetnim je prilikom spuštanja cimnulo i ona se zabila u parkirani auto s desne strane, a nju je onda naguzila Škoda jer joj je bila nabijena u guzicu (vjerujem da svi vole kad im se ljudi naseru na guzicu toliko da im skoro uđu u spuh).
Priča #3:
Dva frenda u Evekima idu na Sljeme se guštat jer je fino napadal snijeg. Voze se mirno Gračanskom i u suprotnom smjeru ide ralica. Odjedanput iza ralice izliječe Škoda i direkt na prvog u "koloni". Ovaj se nekak penje u brzini na rinzol (i sjebe si felgu) da nebi bila frontalka, i Škodilak ga pokupi po lijevoj strani i sjebe mu prednji branik, blatobran i vrata. Frajer iz Škode izlazi bijesan van i dere se na frenda "Kaj se nisi više popeo na rinzol, ja sam morao proći, pa ja sam na ljetnim gumama!"
Da li je potreban daljnji komentar osim da je to tipično hrvatski - ako si i 110% kriv, najbolje odmah u napad...
|
Dali ga je tvoj frend barem posteno patosirao?
Ako nije onda mi ga nije zao