kad smo već kod mračnih tema,
u pon se Sale i ja dgv okolo 14h kod Dione (spara), pa cuga+pljuga krenuli nakon n minuta, pa nije radila lOOgarnica pa do vrha do vidikovca...duvalo i u Vidikovac se sparkali kad ono 16,20h veli teta...nikaj jeli već samo presvlačenje i gaaas na 52. Okolo 16,30-16,40 lagani suuumrak, nakon 5-10 min mrakača, fulali skretanje desno već produžili ravno po brzom širokom putu nizbrdo...izbili neđe kod Šušnjevca pa onom narodnom: "gledaj kartu, pitaj seljaka" se izvukli na cestu koja vodi od Šestina prema Mihaljevcu. Pred kraj 52ojke u onim kanalima mi se zbog mraka izravnavala staza u smislu da nisam razlikovo sredinu od desnih i levih vododerina tj. dubokih kolotraga od strojova i traktorskih guma...dobro, jest i do godina

, Sale projurio k'oda ga kerovi teraju
52ojka: barracuda je čuda napravio i od dns je full flow gdje god: Leustek i 52. Danas je šumarija i onaj prvi dio prije stepki na 52 sva ona drva razvukla i samo gaaas odozgo do križanja sa cestom prije stepki, a barracuda je neki dan i ono zadnje granje sa Leusteka (kaj smo bili zaboravili reći) sredil. Na 52 se sada tako fino nabere brzine, a posebno nakon penjanja na singlicu po onom Nikovom sistemu pumpanja uz čak i pokoje kočenje. Kako mi se čini nije više singlica onako uska i nageta, pa se furi pravo. Neki dan smo je (52oojku) pojeli u komadu i to je tak doooobro.