Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.11.2014., 17:10   #12709
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
a drugi je još jači sa drobljenjem o zimskoj (wtf) vožnji u splitu,
Nakon ovog svo daljnje diskutiranje je nepotrebno s tobom dok mi ne pokazes gdje sam ja to napisao.
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
To što se nekada drugačije radilo je jer nisi imao bolje, a to što si živ zahvali pukoj sreći.
Gluposti. Imalo se bolje ali se nije imalo para. Nije da ih se i danas ima previse. A dovoljno nas je prezivjelo da nemam sto zahvaljivat sreci, vec je prije malo do marketinga gdje danas nesmijes prismrdit van kuce bez kojekakve opreme, bez ajfona, satelitskog telefona da te ne zamete mecava i sto sve vec ne hoce prodat.
Citiraj:
Sada imaš bolje, pa to i koristi. Da se zimskim uvjetima u tebe zaleti balvan koji nije kupio zimske gume jer eto, živio je on i prije zimskih guma, ne bi LOLao nego bi drugu pjesmu pjevao.
Ni ti ne citas bas al ok. nema veze.
Citiraj:
I molim te, nemoj dalje objašnjavati da su zimske i ljetne praktično iste na ledu.
Jos malo krivog razumjevanja. Rekao sam da bi 99% vozaca izletilo na ledu. Velika razlika. Jasno da je brojka od 99% arbitrazno izabrana, ali poanta je da te na ledu nikakva zimska guma spasit nece ako neznas sto radis, a kako se to ne uci nigdje, 99% ljudi nezna. Ako znas sto radis, da, bolje ces proc na zimskoj gumi, al ne vidim nikog u temi da to uopce osporava...
sandokan111 je offline   Reply With Quote