Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.11.2014., 12:27   #12691
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Ok, majstore, s obzirom da je tvoje vozačko iskustvo veće od mojeg, dođi u AMC u Zagreb na simulaciju poledice i manevar izbjegavanja. Bio sam tamo sa ekipom iz firme i niti jedan nije otprve uspio izbjeći i ne izvrtiti se.
Lol, oprostit ces mi ali dick waving contests sam napustio tamo negdje do 25e godine. Mozda si najbolji vozac na svijetu, neznam, ali 500k km nije niti uvjet niti jamstvo za to.
Citiraj:
To što se išlo na skijanje u Bosnu s ljetnim gumama i nije se ništa dogodilo je u istoj kategoriji kao što sam se ja vozio u majčinom naručju (jer tada nije bilo autosjedalica) i nije mi se ništa dogodilo, živ sam.
Pa to i je jedna od poanti svega. Danas bez ovog onog vise nigdje ne mozes, sve je opasno po zivot i nista se nemoze. Moze se. Ljudi su zivjeli i prije.
Citiraj:
Autor ozren Pregled postova
Lonac na poledicu na nizbrdici
..
Meni se pretprošle zime desilo da sam bio na ledu
I ti i garro pricate o ledu. Na ledu ce 99% ljudi izletit bilogdje, imao ti zimske ili ljetne.
Prica je, ljetne gume zimi, ne ljetne gume po planinama u snijegu i ledu. Zivio sam 10g u zagrebu, nije bas da neznam kako je zimi i kad snijeg padne. Ceste su vise manje ociscene i nije bas da svugdje brazdis po 20cm snijega. Barem u mom ogranicenom iskustvu.
sandokan111 je offline   Reply With Quote