Ok, majstore, s obzirom da je tvoje vozačko iskustvo veće od mojeg, dođi u AMC u Zagreb na simulaciju poledice i manevar izbjegavanja. Bio sam tamo sa ekipom iz firme i niti jedan nije otprve uspio izbjeći i ne izvrtiti se.
Ili situacija u Zagrebu kada padne prvi snijeg, sve redom veliki vozači koji šlajfaju u mjestu ili voze biljarske kugle. Ali oni znaju voziti sa ljetnom gumom zimi.
To što se išlo na skijanje u Bosnu s ljetnim gumama i nije se ništa dogodilo je u istoj kategoriji kao što sam se ja vozio u majčinom naručju (jer tada nije bilo autosjedalica) i nije mi se ništa dogodilo, živ sam.
Situacija koja mi je otvorila oči je bila jedne nedjelje 2001. godine u Zagorju kada je iznenada pao snijeg. Novi auto, pogon na sva 4, nove ljetne gume. Na cesti možda centimetar-dva snijega, ispod njega tu i tamo sloj leda. Na usponu koji se inače prelazi u drugoj ili trećoj brzini gume su izgubile trakciju, uspon je trajao 15-ak minuta uz puno šlajfanja i bio je sve samo ne ugodan. Spuštanje je bilo još gore. Idući dan stavljene zimske gume, isti uspon, isto neočišćen i neposut, ne sjećam se da je jednom auto proklizalo.
Onaj kome uopće pada na pamet voziti auto sa ljetnom gumom zimi jer "on zna voziti" banalizira vozačku vještinu na okretanje volana i stiskanje papučica. Ima nešto i u predviđanju situacija i prilagođavanju uvjetima.