Citiraj:
Autor buljo
Nema nikakve sumnje da je zimska bolja ali sa vašim pisanjem ispada da je svatko tko vozi ljetne zimi ravan samoubojici.
|
Tocno tako. Raspisali se ljudi, evo ovaj se hvali s 500k km kao da je to neki veliki uspjeh. Pa ljudi sto su vozaci po godini prodju 200k minimalno. Ja sam tu brojku davno okrenuo, nije mi opce jasno kad je 500k km postalo "veliko vozacko iskustvo".
Anyway, nigdje nije buljo ni reko ljetne po snijegu, nego ljetne zimi. Uredno se moze zimi vozit s ljetnima ako nisu celostonke. Ako je uzi profil, vozi se i po snijegu. Pa neznam tko je prije 10-15g u ST imao uopce zimske gume a uredno se islo na skijanje u bosnu s ljetnima i gorim autima, svi smo zivi, nista se dogodilo nije.
Citiraj:
Autor nino
@Buljo, dodji npr. Kod mene u Umag kada padne 5-10cm snjega pa da vidim tvoje razmisljanje onda. Dovoljno sjest u kafic blizu bilokojeg zavoja pa neces cugu popit od smjeha.
|
Pa isto je tako i u ST. I onda se dnevnik puni glupostima "split stao" i sto vec sve ne, i kontinentalci se smiju, a to je sve stoga sto ne kuze u cemu je problematika. Problematika je da su svi primorci navikli na ugodno vrijeme i gume se mjenjaju svako 10-15 godina, ako i tada. Svi voze na odrvenjelim ili celavim gumama. Istinabog, danas se to cesce mijenja, ali je jos u mentalitetu ljudi da se gume mjenjaju svako xx godina.
Bezveze rasprava. Isto ko sto cim kisa padne, svi pocnu vozit 40.
Citiraj:
Autor tech
Ali čekaj malo, košta te, bubam 1000 kuna da se voziš po zimi ko gospodin čovjek
|
Evo meni na autu jedna guma 1.8k kuna. Sto ti vozis da ti je 4 gume 1000kn.