Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.11.2014., 00:26   #12674
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Nakon drvenih guma, do toga da na 0 stupnjeva ljetna nema NIKAKVOG gripa, do zimskih iznad 15 stupnjeva ne valjaju, do zagrebackoh cesta koje su bljuzgave nepciscene i masne (ako je igdje dobro ocisceno onda je to zagreb), da iskustvo nema nikakve veze, i na kraju da zimske kostaju 1000 kn i na sve to velis da nemas ni 2 godine vozacku...
Dobro si rekao da bubas, i bome bubas gluposti.

Isao sam guglat tvojih nekoliko puta duzi zaustavni put i ne znam tko ti farba oci, mozda si zabunom upisao ice u gugl jer prvi link koji sam nasao (od nekog proizvodjaca guma) kocenje pri 0 stupnjeva pri 50 km/h bez snijega je razlika 8 ili 9%. Sutra stavim link kad necu bit na tabletu da ne bi bilo da kenjam.

I nakon svega opet lupas gluposti, dobra guma dimenzije koje si napisao kosta barem 3000 kn bez ugradnje i montaze a koliko si sad cjenovno fulao racunaj sam, ide ti matematika

I da ne bi bilo zabune, sve kaj sam pisao do sad sam mislio iskljucivo na zg, a posto je vecina zga ravna ili gotovo bez uzbrdica one koji zive na uzbrdici od 20% izostavljam iz toga jer oni nisu prosjek.

Tech ja sam ti napisao svoje iskustvo i misljenje o tome da ljetna ni u ludilu nije za zimu.
I samo za info, imam 2 seta, gore je onaj koji sad mora biti, stavljen u petak kad su kupljene nove zimulje i to je moj stav koje gume treba imat zimi...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote