Citiraj:
Autor buljo
Zgodno je kako djelite zimi aute na ima zimske i nema zimske a kad padne 3 kapi kise ili snijega i svi se voze kao da su jucer izasli iz autoskole, kud li srece da auti voze sami.
|
ja lagano kuzim sta hoces reci. nikako ne odobravam i ne dijelim misljenje vezano za ljetne gume jer nije ista smjesa same gume i drugacije se ljetna ponasa u zimskim uvjetima od zimske gume, isto tako se zimska drugacije ponasa od ljetne gume u ljetnim uvjetima. da ne govorim o trosenju zimske u ljeti.
nego, ja se slazem s ovim sto sam kvotao. ja takoder dobijem par slomova zivaca sa generalno nesposobnim kretenima koji su dobili vozacke i prvenstveno krivim njihovo neznanje za takvu voznju. ali tvrditi da je skoro pa jednako ljetna guma sa zimskom, hej......... nije.