@Apacer ft Bozja
posto si mi ti blizak po gradu, pa kud si vozio sa ljetnim gumama? stvarno, proslih par zima si se vozao po gradu samo ili okolici? moram te pitati, jer je kod nas znalo fest zakrkati, isao si svaki dan na posao, ujutro kada je poluzaleden snijeg, ili fin snijeg i neociscen jer pada bez prestanka i sve sile ralica to ne stignu ocistiti?
mislim, ljudi. ja sam imao jedne zime (prve sto sam uzeo nove S3+ na sva 4 kotaca) u selo koje se zove Sjeverovac. zamislite cca 150 metara od blage prema sve jacoj uzbrdici, padao snijeg cca 3 dana prije, ralica tamo nikada nije isla i nikada nece ici.
da, zaletila bi se i ćelestonka univerzalka na blef. da, gurao bi mi suputnik auto ako bi zapeo. ali slusati da generalno je vazno voziti, ma daj..........
ponavljam - kada zapadne 10cm snijega utabanoga, ma mici se s ceste ako nemas gume. jebes to, svatko moze voziti u drugoj u ler gasu, ali sta je sa ostalim sudionicima? neka se vuku iza tebe koji imas ljetne gume i ne mozes povesti brze, ili zakociti normalno?
isto Apacer ft Bozja, jesi se kada provezao na svjeze padnutih par cm snijega kroz Komarevo mozda? fina vijugava cesta skroz

.
jedne zime sam izbrojao 30 i nesto auta, sto u ogradama, sto u jarcima. garant je barem pola sletjelo jer nije imalo propisano dobre i uvjetima potrebe gume. mozda je tu igrao i alkohol, cisto ne vjerujem brzina u smislu - vozio je 100 na sat

. jer su sve to bila lagana slijetanja, nema tu velike stete, ali njega vise nema na cesti.
i smijeh je kada padne snijeg, a ja vozim tek onda po propisima koji su navedeni. gdje je 50, ja drzim 50. nema naglog kocenja, nema naglog startanja, ali imam povjerenja u tu jebenu gumu da ako mi izleti dijete / cucak / pijani cica, ja mogu barem donekle mogu zakociti ili skrenuti

.