Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.11.2014., 23:15   #12600
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Pa Burko vozi Hijunadaja što imas vise ocekivat od takvog
to sto je moja zenka jedan sasvim prosjek ne znaci da automatski moram neku manekenku smatrati krasoticom . generalna usporedba, samo kazem..........

isto tako kazem da bi ja to sve provozao, i aute i zene .

dok za type r........ stvarno ne znam, auto mi je zdepast, kratak, sabijen sav, zadnji kraj mi je kao iz neke djecije igre i ocekujem da ce se pretvoriti u nekog transformera..... generalno mi je cijeli auto nekako vizualno prenapadan, preorijentiran iskljucivo za mlade kojima se takav dizajn svida, ne znam.

osobno inace radije preferiram (kada bi mogao birati) nesto poprilicno duze i ponavljam - ne ovoliko fensi-smensi napadno i upadljivo. mislim, ako ovaj crveni mozes reci da je suptilan auto, onda u k .

radije imam izvana skoro pa stock auto, "skriva" se pravo lice auta, dok je pod haubom poprilicna zvijer kao i ispod blatobrana i ostatka.

nikako ja ne kazem da je auto los, ne mogu niti tvrditi da je los kad ga nisam vozio niti imao uopce, samo kazem - meni se ne svida iskljucivo zbog vanjskog dizajna. dok mi se scarlett prekrasna s koje god strane ju pogledao .

Burko je offline   Reply With Quote