Pa eto kako si rekao da imaš iskustva, nema se što više reći, ja sam se ponudio da pošto već imaš te fractalove ventove od kejsa, s ovim mojima popuniš rupe, mijenjati sve ventilatore je ipak malo skuplji sport, a to sve ovisi o osobnoj potrebi

. Ja nisam mijenjao ove što su loši već sam lood za Noctuom pa sam skupljao lovu, jbga bolest xD.
Što se 800D kućišta tiče, to je 2x price Fractala i bilo bi suludo da je lošiji.
Dolnji vent nije toliko niti bitan, makar case ima filter i pomoglo bi nešto samoj grafi, barem 2 x 140 mm od naprijed (čak neki za ovaj case preporučuju SP ventove a ne AF za prednji dio) i naravno staviš gore 2x140mm i zadnji je ispuh od H50, i sa bočne stranice samo makneš onu izolaciju di je mjesto namjenjeno za fiksiranje još jednog venta.
Bilo koje kućište bez dobro postavljenih ventova je samo kućište i kako god ono bilo, ako se ne riješi AF, određene komponente će se jednostavno grijati.
Ova izolacija koja ide sa kućištem je više dampening nego što utječe na temperature, jedino ako se u case-u skuplja "dosta" toplog zraka i izolacija će upiti dio topline i duže će zadržavati od same limene površine.
Define inače za razliku od ARC nije namjenjen prvenstveno kao neki performance case dok ovaj je, zato su malčice temperature i veće ako se to dobro ne izbalansira.