View Single Post
Staro 31.10.2014., 15:00   #36
tintin
Premium

tintin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Imaš više pod - verzija N standarda (150 - 300 - 450 ...),
glavni router ti je 150 pa sve gledaj prema tome,
sve u svemu, ovi podaci nisu loši.
Glavni ruter bi trebao biti 300 mbps (ZTE ZXV10 H201L)

Citiraj:
Autor Rain Man Pregled postova
tintin, nemas susjede? Da ih ovih 40MHz ne naljuti zbog gusenja dva kanala (koji se ne preklapaju).

Inace, ima kakav poseban razlog zasto openwrt? Gledam koliko se ti i nikky mucite oko tvog 1043 dok sam ja svog sa dd-wrt osposobio u 10 minuta. Doduse sad je podesen kao wireless access point no jednom (doduse davno) dok sam drugi dd-wrt router spajao kao repeater bridge isto je radilo iz prve. Nije da zagovaram dd-wrt, ali svakako zagovaram manje posla od vise (za isti cilj).
Koliko susjedi paze na mene toliko i ja na njih...šala mala, nema puno wifi mreža u susjedstvu
S obzirom da mi se org firmware nije dopao, a ima i svoja ograničenja prvi izbor je bio openwrt i sad se s njim zezam, a da bi išao na ddwrt moram opet na org firmaware pa tek onda ddwrt pa dok ne isprobam mogućnosti openwrta neda mi se ići opet u nepoznato.

Kako onda na kraju dobiti 300mbps?

EDIT:
Izgleda da ZTE ipak ide samo do 150mbps.

E sad jel bi se ikako dalo napraviti da tplink radi na 300mbps.
Probao sam napraviti novu wifi mrežu ali je lockana na isti kanal i postavke koje su na zte-u.

EDIT:
Htio bih maknuti neke programe sa tplinka npr. transmission ali ne uspjevam:

Removing package transmission-daemon from root... You can force removal of packages with failed prerm scripts with the option: --force-remove No packages removed.
Collected errors: * pkg_run_script: package "transmission-daemon" prerm script returned status 1. * opkg_remove_pkg: not removing package "transmission-daemon", prerm script failed

Kad se spojim telnetom i upišem opkg --force-remove transmiision isto ništa

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 31.10.2014. u 18:02.
tintin je offline   Reply With Quote