@ Win32
Cuj nisam vec neko vrijeme promjenio potpis, ali meni ti ovako sada to izgleda :
http://i.imgur.com/nhBLqzl.jpg, cak je i to stara slika jer sam vodeno okrenuo ( crijeva nejdu prema ispuhu nego prema DVD/CD bay )
Znaci kavez jedan ostavi ovdje gdje je tako da 1 fen puse direkt i hladi diskove. Drugi kavez makni jer on onda gusi ove kaj pusu unutra friski zrak.
Znam da ljudi misle da je to "dosta fenova" da to izgleda kao vjetroenergletski blabla. Ali cinjenica je da H50 je lose vodeno, a cak i dobra vodena hladenja, da bi funkcionirala u zatvorenom trebaju dobar protok hladnog zraka. U kucistima tipa Design dobar zracni fen radi bolji poso nego vodeno hladnje. Vecina testova vodenih hladenja je radena na open benchu gdje onda je to super, ali kada stavis u kuciste i sve zatvoris i nemas dobar protok zraka, gotov si ! Ja na svom h100i kada skinem bocne stranice skidam po 5 stupnjeva u OCCT. Back to topic. Probaj napravit kako ti je predlozeno, s time da kada gejmas stavi si fenove na 12V, a kada idlas, forum peglas ili nesto stavi na 7V. Ja npr mogu komotno imat uvjek fenove na 7V, radi samo izvedenog boljeg hladenja grafe i h100i ipak jaci cooler. Ali tebi bi preporucio kako sam iznad napiso.