Večina mojih ti VIA chipsete zaobilazi u široooooookooooom krugu, tako da ti nitko nije probao (nije imao na čemu). Dakle treba napraviti ovo dolje što piše na engleskom (engleski znaš) i onda probati da li ide. Čuj možeš kupiti proc i adapter u Ve-Milu pa vidjeti ili ako nekog znaš da ima oboje (recimo mene) zamoliti da skoči do tebe i to vidi (mene pitaš samo ako si u Zagrebu), ako ne, kockaj 550 kn ili traži Coppermine 1GHz (ako ga i nađeš koštaja kao i prije godinu dana (oko 200€) zato što su ih svi pokupovali i traže ih za dualne ploče koje su sada za njih po 600 kn i mogu adresirati i do 1,5Gb SDR PC 133 koji je sada praktički đabe, i dobiješ mrak low-budget server, render machine koji je brz, pouzdan i jeftin).
MSI MS-6309 v1.x
1. Please download BIOS <../../../../../files/MS-6309.exe> by courtesy Chris (Boot-up can not proceeded unless BIOS is update)
2. MS-6309 v1.0 use AMI BIOS, please prepare tool "AMIBCP.EXE <../../../../../files/AMIBCP.EXE>" to revise the latest BIOS v1.9 ? <
http://download.msi.com.tw/support/bos_exe/6309v19.exe> :
a. First, please prepare MS-6309 v1.0 with the latest BIOS v1.9 and use amibcp to open. Select "Configure Setup Data", then enter "Chipset Setup" and active "VGA Frame Buffer USWC" and "PCI Frame Buffer USWC" to "Yes". Save the revised and then flash the revised doc to motherboard.
b. After updating, reset your PC. Enter BIOS (by pressing Del Key). "VGA Frame Buffer USWC" and "PCI Frame Buffer USWC" have been newly added to "Chipset Features Setup". Enable these two items. It is done.