View Single Post
Staro 31.10.2014., 09:08   #8
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Airflow ipak treba znati složiti, pogotovo sa kućištima koja imaju veću "zapremninu", a samom promjenom kućišta i ne razmišljanja oko hlađenja upravo rezultiraju lošim temperaturama.
Ja ću se samo nadovezati na kolege i gore par savijeta, s time da posjedujem Define XL (znači trebaju još moćniji ventovi da proguraju zrak kroz kućište jer je veće) i paralelno imam Antec300 (curkin komp).
Znači što se tiče Define-a, Ravkan ti je dobro posložio i poslušaj savijet, isto tako kolega flyer1 ti je rekao za onu bočnu izolaciju koja je samo zašarafljena (mjesto za 120/140mm vent) to samo skini i tu će isto prodisati, što se tiče diskovlja, Antec300 i diskovi stvaraju neke lude vibracije koje ubijaju, dok sa istim diskovima u Define-u je bilo puno bolje, al opet nije bilo nečujno, ali više nisu "zujali".
Još jedna stvar, kablovinu treba dobro provesti po kućištu jer kućište ima sve potrebno da se to dobro izvede, pošto neznam kako je tvoj komp složen, i ako su kabeli samo poštekani i pobacani unutra definitivno mogu smetati airflow-u pa je savijet to lijepo provesti kroz kućište.

Kolega win32, ako kojim slučajem trebaš ventilatore, imam točno to što ti treba u mom potpisu dolje, znam da je ovo reklamiranje ali možemo napraviti win/win situaciju, imam iste ventilatore koji mi netrebaju, tebi trebaju .