View Single Post
Staro 30.10.2014., 23:04   #202
eklerije
Registered User

Datum registracije: Oct 2014
pozdrav ekiparci, eto i mene zadesila ZTE sudbina, thomson se jednostavno prestao kačiti preko bakra i bacao "disconnected by user" error koji nije imao veze s mozgom, al' eto... ZTE stigao, puno bogatiji opcijama, radi kako treba (na thomsonu mi je noću pucala veza po 5-6 puta - tad je mašina sa torrentima skidala po punoj brzini), ne grije se k'o blentav, uglavnom - ja zadovoljan. zamjerka ide na samo 3 raspoloživa servisa za DDNS, koristim noip tako da sam sad naselio njihov klijent na mašinu i tako riješio taj (minorni) problemčić. ostalo, propustih si portove za servise koje koristim, ali, for the life of me, nisam uspio slijedeće - iskonfigurirao sam FTP, utrpao nekakav stick u njega, to sve radi kako spada iz LANa, al' ja bih tome htio pristupati izvana... da li je netko pokušao isto? logično bi mi bilo da propustim port 21 što sam i napravio i usmjerio promet po tom portu na 192.168.1.1, dakle na sam router... vjerojatno griješim u logici, pa ako netko zna kako riješiti ovo, bio bih zahvalan na savjetu.

btw, neiscrpno ste vrelo informacija, masu puta zalurkam po forumu i onda se ožicam za vrlo koristan info. thumbs up od mene!
eklerije je offline   Reply With Quote