Negdje '98 sam dobio svoj prvi komp:
Celeron 300 Mhz
Chaintech 6ESA2 ploča
32mb sdram
ATI 3D Rage 2C 4mb
Quantum HDD 1,6 gb
Periferija je bio neizostavan ADI 15'' monitor, Cherry tipkovnica, neki Geniusov miš s kuglicom i Encore zvučnici. Tada je plaćena preko 7 tisuća kuna, negdje još imam račun. Na toj sam konfi izgubio godine igrajući HOMAM II i III, NFS 2 i 3 (3-ojka u 3D-u se vukla zbog grafe, u soft modu je radila kao grom

), Diablo 2. Sjećam se prvog clockanja proca na 333 MHz (ili 338, ne sjećam se više), bio sam glavni frajer u društvu

Nakon nekoliko mjeseci sam već pilao starce za Rivu TNT2 ili Voodoo-a da mogu igrati Midtown Madness kako treba jer je kod frenda na PII 466 (64mb, Riva TNT) radio kao zvijer. Nisu htjeli ni čuti za to.
Nakon nekog vremena riknuo disk i starci odluče malo "odriješiti kesu". E to je bio spektakl. Kako sam tada tek upoznavao svijet računala, kupim i stavim u tu mašinu GeForce 2 MX200 sa 64mb i hard od 30gb. Grafa je imala više memorije od sistema..

Negdje '01-'02 (ne znam točno) sam kupio prve dijelove od svoje vlastite love koju sam zaradio radeći preko ljeta sve i svašta. Prva MSI-eva nForce ploča s ugrađenom GeForce 2 grafikom, Athlon 1800+ i DDR memorija (ne znam koliko sam kupio tada). Sjećam se da je tada samo 2000+ bio jači proc za nabaviti. Tu sam bio glavna faca ne samo u svom kvartu nego i šire