View Single Post
Staro 24.10.2014., 21:52   #38796
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Ja sam u 10h kod tunela.
važi, vidimOSE kod tunela. Nosim ti kacigu, bit će u kolima...

EDIT: elem, ja čuda jučer: Bojan na cross specki odvezo Leustek, dok smo preskakali drveća odma posle tunela ja velim da bi se menjali za bajse na usponu, on uzme moj, a ja njegov ni da taknem i opadne bajs (sramote na mene)...dalje uz nekoliko prepona po Leusteku: Nik, Sanda, Bojan, Herci, Vedran i još jedan jaran (mislim da je Goran, ako nije bar se rimuje), Elvis, No1, ja...možda i još 'ko ali ostarilo se

U lOOgarnici sreli Maxa i Jacka uz domaći pozdrav: Selam alejkum i alejkum selam se ispričali sa momcima, a to kako su oni krenuli u 7h od kuće pa pikirali bus i to...to se mora čuti u živo, nema tih riječi
taHman Max i ja razmenjujemo arapski, i veli mi Max da zna još par izraza i veli: "znam ti i yala". Reko kaj je to? Veli to ti je ono: "bježi, razguli...odlazi"; ahahahha kontam da sam mu već bio dojadio bio sa arapskim ma me fino čovjek onako školski pokušo odkantat, no nisam se dao...ja ček'o još da naučim koju domaću

Patuljci se okomili opet na delove: vedranov drop-out, herciju u zadnji točak grana (žbica), 2x bušenja, droper kod Sande...ma čudo a vrh dana je 2 uspona: Sanda, Herci, Elvis i ja
Ovo mi je prvi put da idem 2x, znam da Elvis i Sanda osim kaj voze cele dane i nose ih pa nije bilo upitno, Herci je po defaultu Conan, a ja bi hteo da budem nindža
2. uspon smo skoro bez stajanja odvezli...ima se i može se

Herci nam je mehaničar i po, pocentriro čovjek zadnji točak nakon kaj mu grana spigala žbicu. Nik je pobedio mene i Hercija u brzini menjanja zračnice na zadnjoj gumi (to je zato kaj sam ja pomago Herciju)

52 ka ima par prepreka, 18-20 smo odvezli ko veliki...nema mina. Vrlo zabavna podloga, nisam se tako skoro nagušto k'o jučer.

Resume: nosi se na Leusteku, nosi se na 52ki, na istoku (18-20) lepo ko uvek, sunčano, nema prepreka...

Živi bili pa se vozali!

Dali je 'ko bio na 57 ici, ovije dana?

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 26.10.2014. u 14:46. Razlog: raporat
Irvin je offline   Reply With Quote