View Single Post
Staro 20.10.2014., 13:38   #846
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Kad idem kupovati stolicu, onda imam problem u tome sto mi je ona koju sam koristio ili u potpunosti otisla k vragu, ili ce pak ubrzo otici. Samim time, hebes ti aerona i sl. ako ja na njih moram cekati po 2 mjeseca. Sta bi jos trebalo, da im se zahvalim sto su mi dopustili da kupim tu stolicu?

Inace, ne shvacam ni malo buku oko aerona. Isprobao, i naravno - odlicna stolica. No steelcease gesture mi je najbolje legla, nisam uzeo iz vec navedenih razloga. Ergohuman mi bolji od aerona takodjer, no losiji od steelcasea. Ali je bio na lageru. Cash and carr >> sve ostalo
Ok ali kao ces recimo uzeti Gesture za odma kad ima hrpe stvari koje se mogu mjenjati/dodavati (racun mi izgleda kao kao lista opreme kod nekog auta srednje klase ) i jos uz to imas 20ak kombinacije boja, 4 kombinacije tkanine + koza i 5-6 boja plastike, dvije vrste nogu, 2-3 vrste kotaca, sa i bez lumbalnog dijela........ jednostanvo je nemoguce za njih da imaju SVE modele na raspolaganju i tu je problem oko narudzbe/kupovanja za odmah posto se svaka stolica slaze idividualno u tvornici. A ja prvi kad vec tolko placam nebi htio "osnovni" default potpuno sivi model

One koje nemaju puno opcija (pogotovo boja/kobinacija) je puno lakse imati na lageru za "odma".