View Single Post
Staro 19.10.2014., 15:14   #6975
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor lobo64 Pregled postova
pročitaj post 6958, prva rečenica.
i desilo ti se upravo ono što sam napisao: nedostupno.
AS640 je VA panel, za philips nisam siguran (možda IPS) ?

najbolje ćeš odlučiti vlastitim očima: probaj usporediti sliku u dućanu. ako ne, onda neznam.

vrlo je teško ovako dati preporuku, razlozi iz kojih bi ja kupio određeni model su možda drugačiji nego tvoji.

osobno bih se vodio sljedećim:
aha, panasonic je odmah dostupan, nešto je jeftiniji, oprema im je au pair, za ambilight nedam suhu šljivu, dizajn mi nije važan. kupujem AS640.

ti ipak moraš sam odlučiti što ćeš kupiti.

sad sam vidio da AS640 ima samo dvije god. gare.
Filips dostupan u zg, dovuku ga za 2,3 dana. Mislim da neprolazi daj da skicnem sliku pa cu vidjeti ...

Panasonic sad 6800 2 god garancije, produzeno jamstvo je nekih 500 kn. No panasonic nedaje niti jedne naocale a vec kad im 3d zasto nepokupit i naocale, no nije toliko vazno , i ovaj panasonic nema sat prijemnik, a i to koliko mi treba ni sam neznam.

Imam filipsa nekih 6 god i riknuo 2x znaci malo negativnog iskustva, a s druge strane imam panasonicovo kucno kino (sa pt860)

Edit- sad sam uzivo vidio sony 153 i naspram ostalih 140 je uh, ostao sam paf. http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...-hd-led-mpeg4/

Znaci to je cifra koja je limit limita, iako sam se limitirao na 7500-8500 ali kad sam ovo vidio pogubio sam se

Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 19.10.2014. u 15:59.
Zmaj000 je offline   Reply With Quote