Dakle, nakon friške instalacije novih windowsa zvuka i dalje nema, u windowsima equalizer radi normalno, ali se zvuk jednostavno ne čuje. Bilo na zvučnike ili na slušalice.
Sve se dogodilo nakon umetanja one grafičke u pc. Od onda sam na integriranoj, ali i dalje ništa ne pomaže, niti kupnja nove zvučne ni promjena zvučnika, ovog onog.
Sad ne znam što mi je činiti, zar bi trebao sastaviti novi pc da mi konačno zvuk normalno radi LOL?
EDIT:
I još mi se prije par tjedana javio neki Frane s 0 postova(samo zbog toga je otvarao account najvjerojatnije):
Pozdrav, vidim da imate isti problem sa zvukom kao ja. Prije 30 dana radio mi je komp (autocad) i odjednom nestane slike. Graficka mrtva. Kad san drugu stavija (od prijatelja) windows cili poremecen (teme one), zvuka nema.. itd.. graficku (hd 7770) posla pod garanciju dali mi drugu (asus r7 250x), nju stavija, proba san druge windowse (7/xp),linuxe, ludosti i nikad zvuka nema.. Jos nisan nasa rijesenje cilo popodne minjan sve postavke moguce.. Jeste vi rijesili?