View Single Post
Staro 15.10.2014., 11:15   #6933
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor dekky Pregled postova
E super, zanima me jer sam citao da ima nekih problema u prikazivanju sporta u sd signalu, neke crte da se pojavljuju?
Kakav je smart tv? Youtube? 3d?
Kako ide sa filmovima sa mreze prikaz titlova I sl.?
Hvala puno
te probleme imaju britanske verzije, ove naše su ok. sve radi kako treba. smart tv nije ništa posebno, procesor nije prejak pa se izbornici baš i ne otvaraju instantno, ali ima tih nekakvih aplikacija. da ti budem iskren uopće to ne koristim jer imam spojen HTPC tako me smartTV kao takav ne dira

sukladno tome niti ugrađeni player, kojeg ima i koji radi solidno (rade i hrv titlovi), vuče i sve preko mreže, ali opet imam htpc i filmove gledam preko xbmc-a

ono što je meni bitno - panel je VA, a to znači odličan kontrast, živahne boje i najbolja crna što se na LCD-u može dobiti i odličan aktivni 3d

istovremeno mana - obzirom je VA, kut gledanja je sužen i najbolje je sjediti ravno ispred televizora, već mali pomaci degradiraju sliku na rubovima - ali meni je fotelja ravno ispred televizora i nemam taj problem

moj primjerak još ima malo "zaprljane" kuteve koji se vidi kad je pozadina skroz bijela, i uniformnost ekrana nije baš idealna. ali to se očituje samo kad imaš bijelu pozadinu preko cijelog ekrana, tako da mi to i nije neki faktor

ja sam sa televizorm iznimno zadovoljan i baš je to što sam tražio
glista je offline   Reply With Quote