View Single Post
Staro 14.10.2014., 02:26   #23
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor generic Pregled postova
I ja isto ne kužim kako ti stavljaš webshopove i dobivanje robe odmah u istu rečenicu.
Pa nadovezao si se na mene gdje sam ja objasnio zasto su oni "Debela guska".
Citiraj:
Dakle, ti si kriv za naše nečitanje s razumijevanjem. U 90% slučajeva to ne ide zajedno, a onih 10% se osigura ako baš gori, doduše uz nešto skuplju dostavu isti dan.
Lol ja kriv, ova je dobra :P
A i dostava isti dan kazem, je opet xx sati kasnije nego ti treba, a u mnogo puta i nije moguca (nemaju na lageru, dobavljac je vec zatvorio, pretkraj radnog vremena i 300 drugih razloga).
Citiraj:
A oni koji se ne igraju na kompovima valjda imaju i neku redundanciju. U suprotnom su neozbiljna firma.
Haha, najlakse su ovakve generalizacije jer nisi citao na pocetku. Javi se kad firmu otvoris koliko redundacije imas za sve sto dnevno prolazi kroz inventar s svim pripadajucim djelovima(kompovi, pribor, printeri, stampaci, fotokopirni uredjaji itd itd).
Ne, kriva postavka. Ta firma zna da ima links/bilokog_fizickog u gradu te ce ako bude potrebno platit tih 100kn vise zlu ne trebalo, a ne u pricuvi cuvat xx raznoraznih uredjaja "zlu ne trebalo" te samim time investiciju povecat na par tisuca kuna.
Citiraj:
Ali skrenuli smo malo s teme preskupe second hand robe.
Jesmo, ali se zaredalo xx postova na temu skupoce bez objasnjenja zasto je tako.
sandokan111 je offline   Reply With Quote