Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.10.2014., 21:50   #12381
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Pričali smo o glupostima i pogotovo ljudskoj gluposti.

http://www.24sata.hr/crna-kronika-ne...eraciji-388572

Čovjek stao u lijevu traku. Sigurno je i svjetla izgasio.
Najjači su mi ovi "da je vozio sporo ne bi nikog pregazio". "Sa probusenom gumom ne mozes stati gdje zelis".

Moglo je biti puno vise mrtvih i katastrofe.

Znajuci medije mozda je se i kompletno drugacije odvila cijela prica, ali po ovom sto pise treba im svima dati medalje. I onom idiotu koji je porusio signalizaciju i nije nikome javio do ovog koji je stao u lijevoj traci promijenit gumu. Ovaj Hadžihafizbegović sigurno nije ni znao koja traka je otvorena, a koja je zatvorena jer je vjerojatno onaj prvi klipan porušio znakove na početku.
Ja se ne bi nikad ni usudio mijenjat kotac na autoputu. Parkirao bi auto skroz desno i stao na zelenu povrsinu i pozvao si fino Oryx kojeg placam i bez dodatne naknade bi mi maknuo auto sa autoceste uz postenu svjetlosnu signalizaciju.

Nisu ni ameri ludi što građevinari na autocestama plaćaju plavce za vrijeme radova (uvijek rade po noći) da na kraju i početku radova sjede u policijskim autima i svjetle ko božićne jelke.

Nazalost neumjesno je pisat ovakav komentar jer je zena poginula, ali nisam si mogo pomoc, makar i ako netko slucajno vidi na forumu i razmisli ako mu se desi nesto slicno.
Apsolutno si u pravu, sve što si rekao 100% stoji.