View Single Post
Staro 11.10.2014., 06:41   #38755
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
...mala kućna klinika...

elem raja,

još sam u ponedeljak osetio kako mi imunitet opada, ali smo već Ruža i ja dogovorili da idemo na breg pa sam ošo, vratio se...počela treskavica pa udario odma sa slabijim (greška) antibioticima-cefalexin, a onda mi se grlo počelo zatvarat. Naravno da sam tih dana i malko trčo pa frezo, jer kao moja terapija je da se mora to prehodat i iznojit...kad ono nemere tako. U četvrtak sam u dosluhu sa ocem promenio antibiotike i prešao na jače (klavocine) i počeo mirovat tj. ceo petak sam preležao i nema druge. Grlo sam počeo da špricam sa Apipro oral spreyem (62 kn) i mam mi je bolje. Danas uz to sve uzimam u apoteci aspirin C + propolisan sirup. Ovaj sprey sam sinoć počeo da koristim i mogu da kažem da vredi svake pare.

Zapravo sam hteo da kažem, da kada počne imunitet da opada treba odma pravilno reagovat, barem za mene vredi sada škola: mirovanje + antibiotici + sprey za grlo (nisam vadio mandule) + bisolex (ako ima kašlja) + aspirin C + normalna prehrana (voće vitaminozno, kupus...) i heto za par dana ko violina, a ne vako se vučem već celu sedmicu ko kokoš i tek jučer skontam kak valja. Ono što mi se pokazalo jeste da je mirovanje tito za oporavak, a ja baš mislio prehodat .

Moram se sredit jerbo u sredu (15. Oktobra) krećem do Metkovića preko Svete Zemlje, i to mislim da ću biti pravo odmoran, kako od ponedeljka nisam metra napravio na bajsu .

E, zipa ovo...pa ja sam enduro još vozio dok sam cuba imao

Znam da ima već par godina, no nije mi uopšte jasan taj koncept endura? Jel oni kao i mi vako krenu do nekog vrha i onda dole na brzake?

EDIT: gablec - https://www.dropbox.com/sc/palkhvoh5...2VFE4A_u8lhiJa

Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 11.10.2014. u 10:35. Razlog: gablec
Irvin je offline   Reply With Quote