View Single Post
Staro 10.10.2014., 01:35   #532
Hombre
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Idi u bios, isključit taj mainboard logo na početku pa vidi što radi kod bootanja... Nije to nešto predugo, ali opet bi moglo biti do harda.
Kod bootanja radi zvizdarije. Vrijeme od uključivanja pa do trenutka kada se pojavi desktop je 38 do 40 sekundi. Stavio sam boot na fast i piše da u tom režimu ne pokazuje logo ali ga ipak pokazuje. Kod normal boota bi se pojavio logo i trajao par sekundi, onda bi nestao i pojavio se, a ispod njega bi se počeli vrtit krugovi. Sada na fast boot logo se pojavljuje odmah i nema prekidanja već poču vrtit krugovi koji pokazuju da radi.

Edit: Ako sam lud nisam glup. Pronjuškao sam malo Google i vidio trikove za super fast dizanje Windowsa. Stavio da na Power off ide u hibernaciju (default je bio sleep) i kompjuter se fino isključi, sačekam, uključim i Voila. Windowsi se dignu za punih 10 sec. Vratio sam postake na prethodne s tim što sam umjesto na sleep stavio Shut Down jer i tako nema razlike u brzini bootanja, a kompjuter i tako uključujem ujutro i gasim pred spavanje tako da mi taj super duper boot ne znači ništa. Više bi mi značilo da su stavili indikaciju kad HDD radi. Toga nema i ponekad se osjećam ko guska u magli.

Zadnje izmijenjeno od: Hombre. 10.10.2014. u 13:01.
Hombre je offline   Reply With Quote