Citiraj:
Autor Thoroughbred B
|
Mobile.de i gledaj oglase u okolici minhena, to je ono prihvatljivo unutar 600km.
Sam kaj moraš imati bar tri auta koja bi išao pogledati jer ono što je dobro se odmah proda a ostalo nije toliko cvijeće. Ja sam s frendom išao i imali smo na listi 8 auta, 2 su se prodala samo kak smo ujutro ušli u grad a ostali su bila upitna govna. Na kraju se vratili praznih ruku jer ni jedan od tih krševa nije bio sposoban dopeljat se do zagreba, doduše to su bili auti do 5000 eura max.
Dobar je, samo bi ti morao spustit tu cijenu da bude jako dobar.
Citiraj:
Autor IcyTexx
Ima li taj auto ista od opreme?
Smijesno mi je kad se kupuju BMWi, Mercevi, Audiji i ne uzme se ni xenon pa ima manje opreme od serijskog Clia npr. Ne kažem za tebe, nego za ljude koji sline i važno im je samo da bude neka od tih marki pa uzmu najjeftinije moguce jer si ga i ovak ne mogu priustit.
|
Tako stvari stoje kod nas, pogotovo ti 318d jer ih je tomić prije par godina imao na akciji za neku cifru za kojom su svi trčali a svi su od reda bili sa socijalnom opremom.
Još gori slučaj - nova trojka F30, pogledaj po njuškalu kak rijetko koji ima xenone. U njemačkoj, natrpan opremom, 318d, bez ikakvih problema s 90k km na satu - 20800 eura a kod nas majstori traže po 30...