View Single Post
Staro 06.10.2014., 09:05   #32
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja igram na Xbox controlleru i super je lagano i fluidno. Koljem i vrtim comboe na sve strane. Prvo naravno rješavam sve sidequestove da se nabildam ko živina, a onda main story. Sve igre tako igram oduvijek
Samo one struggles for power su čini se neverending story, mislim da se orkljani generiraju u beskonačnost, i nema kraja tome....čini mi se tako, možda griješim.
I malo mi je glupo što ako poginem iz sasvim desetog razloga (npr popiknem se na tratinčicu i slomim vrat), svejedno neki od kapetana/warchiefova dobije +1 ili +2 na power, ne samo kad me oni krknu... Valjda zato jer sam skršio vrat na njihovom terenu
Inače, kad se čovjek uhoda i navikne na kontrole/comboe super je lagano igrat....meni znaju doć po 3, nekad i 4 orc bossa odjednom (onak wtf, odakle se stvore), skupa s pratnjom (20-30 gruntova), i opet ih sve potamanim. Stvarno nije teško, samo treba parirat na vrijeme a sve drugo je čisti button mash.
Svejedno, meni i dalje super zabavna igra. Zasad....samo da ne postane monotona (ranije spomenuti power struggles bez kraja etc....)