Citiraj:
Autor bokinho
Strmica se zove, ima optima al ne mogu se sjetit dal je iskon tamo, trebao bi biti.
To sto ti ide zracno kabel nema veze.
U Opatiji ima Iskon ali mislim da nemaju vdsl portove.
Mozda mozes uzet bitstream Iskon preko tcomovih vdsla, ali ne znam dal to tcom da, dosada nisam vidio.
To nema veze s vezom, vise od pola Rijeke je pokriveno vdsl-om. Cak mislim da 90% centrala ima vdsl.
|
u teoriji nema veze jel zracni ili ne. u praksi ima veze jel zracni kabel ili ne. kad potegne neki kamion zicu ili netko napravi neki belaj ili jednostavno ide s krova na krov - x prespoja koji su manje ili više stručno napravljeni dodaj atmosferske uvjete i vec imas sranje.
iskon vise ne nudi bitstream kao takav malo je drugacija tehnologija i to iskljucivo adsl. vjerojatno ce ici prosirenje i na bijelu zonu no kad pitanje je...
Citiraj:
Autor Ag008
Još nisu ni odgovorili koji router koriste za vdsl2, nitko iz ZG-a se nije javio da je prešao, kakva je usluga i čini se da ni sam Iskon nije previše spremno i organizirano krenuo u ovo.
Mogli su komotno još 2 tjedna tajiti da uvode ovu uslugu pa onda dati popis centrala/mjesta gdje je ova usluga dostupna ili će biti unutar mjesec dana a ne ovo što sada rade.
|
neki zyxel ne znam tocan model. navodno radi dobro i bez pucanja. domet wlana je isto ok.
sto se tice popisa - da trebali su jer ovo djeluje prilicno nespremno. s druge strane sigurno ce pokrenuti neku marketinsku kampanju, a zasad nema ni slova o tome u medijima. nije da se mali novci ulazu da to ne bi popratili reklamom dvije.