Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Dobio Asrock H81M HDS iz ADM jučer s iskrivljenim pinovima na maticnoj...svasta...
|
Nisam pomno gledao slike ali vjerojatno izgledaju kao sagoreni/tamniji... ?
Citiraj:
Autor Dolph
Pred par mjeseci kupio msi-jevku u adm-u. Vidim jedno 6-7 savinutih pinova nosim odma na reklamaciju, dobijem odbijenac. Jer sto se njih tice ja sam ih savinuo.
|
Ista prica, isti odbijanac....
Citiraj:
Autor FRipper
moš misliti... jednostavno je nemoguce takvo što dobiti
|
Da, mos misliti...
Do sada samo kod njih imao narudbe u ukupnoj cifri od 13.370,15kn i ova zadnja je zbilja bila zadnja, 19.12.2011.g. i sa tim ciganima vise ne mislim imati posla.
Proizvodi 1 x DDR3 8GB (2x4GB) Kingston, 1600MHz, CL9, HyperX Genesis, KHX1600 361,69Kn 1 x Procesor Intel Core i5-2500K 3.3GHz,1MB/6MB,95W,Socket 1155 1.712,76Kn 1 x Asrock Z68 Pro3 GEN3 - Intel Z68, ATX, 4xDDR3 2133MHz 936,18Kn 1 x SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000I White Box, 775/1155/1156/1366 178,72Kn
Odmah kod raspakiravanja sam primjetio onako na oko i brzinski da su neki pinovi "tamniji i kao sagoreni/ostrugani" tj. nemaju sjaj kao vecina...
Reko tvornicka slampavost kod izrade, hebes sjaj pinova
Naravno sklopim sve i stavim memoriju u dual chanel mod, palim racunalo i nema slike. Ploca radi, ventilatori se vrte ali slike ni onog bipa od biosa ni za ljek...
Reko nije memorija dobro sjela.., prepikavam memoriju i nece.. ajd sa jednom da probam.., nece... prepikavam u druga 2 slota - A2 B2 i oopet nece ?
Pikam opet jednu ali u B1 slot i opla.., radi komp, dignu se windowsi. Skuzim da mi slotovi A1 i A2 uopce ne rade, pikam single chanel u B1 i B2 i sve ok, 8GB rama u single chanelu radi ok. Tako je i dan danas...
Medjutim nebud meni ljeno i ja ponovo sve raskupusam i lupom idem vidjet pinove, zakljucak tu su ali onaj krugic kao da je defomisan i kao spaljeni.. koliko sam skuzio kada sam pod lupom sa pincetom isprobavao nemaju otpor, kada procesor sjedne pin se spusti umjesto da nalegne na kontaktno mjesto.
http://images.bit-tech.net/news_imag...-burnout-1.jpg
Uglavnom ovo iz ADM se prave blesavi, ja sam to mozda ostetio itd... reko idite u mp3 i ko vas j.... i to je to.
Btw inace taj proc radi sasvim ok u drugoj ploci i sa tom istom memorijom naravno u dual chanelu, isprobano.... medjutim kako i nisam vidio nekakvu razliku naspram dual chanela i dan danas ta ploca veselo radi i drzi proc na 4,0GHz
Ajd da sam ja jednom nesto narucio kod njih pa reklamiram ali u tom trenutku imao sam naruceno vec 5-6 konfiguracija i nikad nista reklamirao i onda me odhebu a dok trosim 13k kuna kod njih onda sam ok kupac...