Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.10.2014., 00:25   #12212
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
E to stvarno ne znam...

Naveo sam one kvarove i svi su se desili na/do 105k koje je napravio u dvije godine otkad je bio kupljen i vozi bez kvara sad do 256k s tim da je stajao u jednom trenutku godinu dana na mjestu, nakon toga je upaljen, promijenjeno je ulje i vozi ko nov...
Isto tako sam prije par dana čuo priču čovjeka kojemu se dvaput rasipao motor na isti način (pucanje remena), ali on je morao platiti po 5-6k eura svaki put.
S80 i S60 (koji je tada bio starija generacija pred odlaskom) oba D5 su kupljeni u isto vrijeme i mislim da je S60 vozio dosta slabiji tempo, ali prije dvije godine mu se rasipala getriba. Sa motorom sve OK koliko znam.
Sa ostalima nisam imao dodira tako da ne mogu objektivno reći koliko se kvare, treba negdje izvući statistiku.
Samo mogu reći da nakon 256k km od kojih je doslovno ubijan 200k km u kabini ništa ne škripa ili zvecka, sve kao da je od jednog komada. Izvana se je jedino malo ogulila boja sa kvaka što je trebalo odvest na garanciju, ali nikom se nije dalo... Koža na sjedalima je malo zgužvana ali sve ostalo super. Izvana nažalost ima dosta rana po laku, ali vožen je bez da se previše pazilo na njega.

Po meni to je auto koji na slikama izgleda "švedski" umjerenog dizajna, ali uživo metalik crni sa original većim felgama pa čak i onim krom (iako mi se ovako gade krom felge) izgleda jako, jako dobro. Neki dan se je vozio iza mene i prošo kraj - meni je izgledao kao svjež auto iako je dizajn star 6-7 godina.
Ovaj novi facelift je meni katastrofa - naprijed rade fuj Passata iz njega, a od iza su ga poboljšali.
IcyTexx je offline   Reply With Quote