View Single Post
Staro 02.10.2014., 09:36   #38727
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Što se tiče ovih kaciga, Met je sad izbacio novi Parachute koji ima potrebne ateste, a funkcionira na sličnom principu ko Bell. Jedino što su na zlom glasu zbog prijašnje verzije Parachute-a koji je bio opasan po život.
Bell je prije imao također katastrofalnu kacigu (mislim da je Switchblade) ali je Bell puno jači u marketingu, tako da je to nekako zaboravljeno.

Meni su takav koncept kacige ok, jer se već dugo interesiram za neku FF kacigu da zaštitim jedini kapital koji imam, a to je lepi osmijeh.
Brzinom kojom ja idem i staze koje ja furam ne zahtijevaju vjerojatno najjaču FF kacigu i Leattbrace ili kaj ja znam, dovoljno je da ublaži pad na zemlju ili bliski susret s stabalcima itd, neko kotrljanje niz padine i tako dalje.

Jedina razlika je što ni ja, a niti većina ljudi koje poznam ne nosi kacigu na usponu. Dakle takvu Bell/Met kacigu bio nosio sklopljenu na ruksaku skroz do gore. Što onda opet ispada da sam mogao furati i klasičnu FF kacigu koja je 300injak grama teža. Sve se svodi na lijenost i komotnost.