Kad se OT, onda da se i ja nadovežem. Danas sam mogao imati novi prednji kraj auta. Vozim uskom ulicom, gdje se jedva mimoiđu 2 auta i nailazim na križanje. Imam prednost (romb k'o kuća velik), a "vozač" iz desne sporedne odluči krenuti pred mene. Prvo si mislim, pa šta me nisi pustio da prođem kad je tako uska ulica i kad sam dao lijevi žmigavac. Znači, ja skrenem i ti onda vozi Miško koliko god želiš. Ali, naravno, ne. On ide i ide. Reko, da stisnem gas pa da ga raspi**im ko mačku?
Jednostavno sam stao i pustio ga da prođe. Kakav debil. Nevjerojatno. Da sam bio u drugom autu, raspalio bih ga sa guštom, ali žao mi novog/starog petice.
Svakakvi idioti voze danas i kad bih ja vozio po propisima, bez da je zdrav razum u igri, sudjelovao bih u nesrećama svakodnevno.
Bicikliste u OS ne želim ni spominjat. Onako, dođe mi da ja otvorim vrata dok čekam na semaforu.
Pa koji im je k**atz da se idu gurati među kolone?
BTW, kad se neki busaju o prsa. Vozim legalno (vozačka) od '98. godine, a ne znam ni sam koliko sam kilometara prešao. Vozio dvadesetak auta (među kojima i merđo i manta) i napravio 0 prekršaja (riječima: NULA). Ne da me nisu uhvatili u prekršaju, nego ih nisam radio.
Sudjelovao sam samo u jednoj nesreći kad me ženska raspalila po stražnjem kraju Altee, dok je išla u rikverc, a ja stojao pred semaforom. To je baš bio WTF udes.
@guls
Ako piješ, ne vozi. Nikada pa čak ni tada. Biti će ti žao, ako ubiješ nekoga.