Zašto bi ja trebao uzet auto kojeg bi "trebali primjetit" ? To bi mi trebalo nešto značit?

Meni je bmw odbojan,što zbog zadnjeg pogona što zbog mrtvila iznutra...onaj accord je prva liga,ali neću karavana,kupujem auto koji će mi služit za službena putovanja,a ne za "glumit frajera" u kvartu,za to nije ni accord,ni onaj junk od "bimmera",već auti tipa Impreza i slčn...
Insignia je najkompletniji auto,s obzirom da sam našao samo jedan non-karavan accord i masu A4 i Insignia,a A4 je otpao...
Meni insignia izgleda odlično uživo,na slikama bezveze...dok mi A4 na slikama izgleda odlično,a uživo bezveze,kao što već rekoh.
Passata sam imao već 2 karavana,i da je najljepši na svijetu (a uopće mi se ne sviđa) nebi ga uzeo (opet),avensis je bio u izboru jer sam bio prezadovoljan s njim ali ne mogu progutat prednji kraj auta.
Mislim da više ništa ne preostaje...francuze neću gledat,talijane također,itd...osobne preferencije su japanci,od njemaca audi,a zbog insignije čak i opel...kažem čak jer mi je Opel oduvijek ostavljao dojam prosječnog car makera,u moru peugeota,renaulta,škode itd...ali čisto zbog insignije,uživo mi je baš sjela.
P.S. Sad gledam onog "bimmera",pa ja vas pitam...jel bi ja trebao sjest u taj auto s poslovnim partnerom u zapičit se na put od 1300km? s autom od 260k km???

Dakle službeni auto podrazumjeva auto s zdravom kilometražom,relativno ozbiljnog izgleda bez preseravanja tipa enkei felge itd...udoban i da traje 2 godine.Valjda će do tada doć ovim glavešinama iz g u glavu i vratit pretporez za kupovinu službenog auta.
Javim kak je završilo i šta sam uzeo,tko zna na šta ću još naletit! ali moram uzet jučer