View Single Post
Staro 30.09.2014., 16:26   #1255
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Ukupan score na sata 6 gb/s bi trebao biti svakako veci od 500, negdje oko 800 bi trebao biti.
Inace koliko sam primjetio Samsung serija ima nesto slabije rezultate u 4K Write i 4K-64Thrd Write medjutim da bih rekao da sam to primjetio u nekakvom radu lagao bih debelo.

Disk ima 7 dana rada i 1TB prometa, nije cista instalacija nego Ghoustani windowsi stari 3 godine otprilike, ovo je valjda 4-ti hard na koji su preselili.

Evo ti usporedba prvo sa Rapid mode a onda bez, osobno koristim Bez Rapid mode jer zbilja ne vidim nikakvu razliku realno.
Isto tako uzme mi ukupno 3,6GB rama ukljucujuci windowse a kako imam raspolozivo 7,8GB desilo mi se da je load dosao na 7,2GB dok sam encodirao u pozadini i imao otvoreno 10-tak tabova u Mozili.
Ako se nadogradim na 16GB onda ok... medjutim sada bez nekog realnog ubrzanja a cisto radi sintetike nema razloga imati Rapid mode ukljucen i ponekad balansirati na +90% granici zauzeca memorije.
e ovo je ovako kod mene, uf dobro je

isao sam naknadno restartati windoze i dobio sam doslovno ukupni score nekih 9xx
ovo drugo isto slicno, znaci sve je ok.

nego, sto pricate o postavkama za ss, ja sam svog samo ustekao digao windowse i instalirao onaj njegov CD sto dodje s njim, pa sam naknadno promijenio plocu i proc i grafu, i samo ustekao ssd i digli se windowsi bez problema i evo sve radi.
Iako planiram sad roknut format pa natrpat igrama a i imam jedno bilion slika koje moram katalogizirat i obradit pa cu to puknut na ssd da mi je sve brze loada.
Gabre je offline   Reply With Quote