Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.09.2014., 09:00   #12171
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Iz Kž u Kr, pa natrag.

Hehehe, tako to ide ako budžet dopušta, kreneš se jednom cifrom a završiš na totalno neplaniranih 30ak% više
Nisi mi odg. zašto nećeš/ne spominješ passata zadnju liniju? Sve je to tak i tak isti d.ek, passat, a4, exeo...
Insignia, pogotovo napucana opremom je isto skroz lijep auto vizualno tj izvana(no opet interijer mi je tak tak, ljepši nego u passatu recimo, ali mi je nekak nezgrapna ta srednja konzola), a i tehnički je dotjeranija poprilično u odnosu na prethodnicu vektru, nekih globalnih kvarova i problema niti nema s njima, samo problem tržišta je što je to opel, pa gubi fest na vrijednosti....
Ne znam, imaš zanimljive brige i probleme
Ma nebi passata,imao sam već 2 karavana i ništa me ne vuče natrag,a ni ovaj novi mi se baš ne sviđa...sad kad sam dignuo ljestvicu gledam i cc-a ali redizajn,prodao sam ga prije 2 godine 2010.g osim žešće klaustrofobije bio totalna šminka...a baš su ga uljepšali redizajnom.

Insignia u oglasu je prva liga izvana,ali neznam šta je s tim insigniama,gotovo iste s sličnom km idu po 14k i po 18k,razlike u cijenama enormne...ovaj u ZD se isplati pogledat,taman to što tražim za vrh cijenu.

Jedino bi voli da uzmem od firme zbog 5% poreza

Odoh do zubija (frajer daje 2 godine garancije na sva rabljena)

P.S. Mogu nešto povećat buđet jer ide na lizing,ali opet nebi pretjerivao.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 30.09.2014. u 12:58.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote